Aanvraagformulier Bedrijven

Indien u problemen heeft met oa dagvaarding RSZ / BTW, Belastingen, Sociale kas / Opgezegde kredieten of leasing / Teveel kredieten in omloop / Schulden, onbetaalde facturen / Beslag op uw eigendom / Gerechtsdeurwaarders / Collectieve schuldenregeling / WCO kunnen wij u helpen.
Wij zoeken voor u de beste oplossing.

Om u efficiënter te kunnen helpen, vragen wij u echter om deze gegevens zo accuraat mogelijk in te vullen.
Alvast bedankt.

Kredietspecialisten.be is website die onderdeel uitmaak van een groot aantal informatieve websites.

Ons streven is u zo volledig en onafhankelijk informatie te verstrekken over het geld lenen. Wij willen u zo volledig mogelijk informatie verstrekken. Tevens willen wij u informeren over de eventueel bijkomende risico’s en helpen om een goede keuze te maken om een geldlening af te sluiten. Geld lenen kost u namelijk altijd geld omdat u rente moet betalen. Het is voor u zorg om de rente en looptijd van de lening zo kort mogelijk te houden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuiste informatie van deze website en in de keuzes die u maakt of heeft gemaakt (naar aanleiding van deze website). Kredietspecialisten.be neemt zelf geen aanvragen in behandeling. Wij zijn geen tussenpersoon of bank. Uw aanvraag komt rechtstreeks bij verschillende banken en aanbieders terecht. Wij zijn derhalve niet aangesloten bij instanties/geschillencommissies.

Mocht u fouten of onjuiste informatie op onze website vinden dan kunt u contact met ons opnemen en ons informeren over de onjuistheden. Wij zullen de informatie zo spoedig mogelijk aanpassen indien dit nodig of gewenst is.

Stuur uw e-mail aan info(@)kredietspecialisten.be (de haakjes zijn geplaats in verband met de spam, deze moet u weglaten als u een mail aan ons wenst te verzenden). Ons streven is om uw mail binnen 24 uur te behandelen.